header drie

Ada van der Gaag: Net schilderkunst

Hallo Nel, Ik heb het al eerder gezegd, jouw foto's zijn schilderijen! Op het computerscherm is geen verschil te zien nl. Bij het afdrukken zie je dat natuurlijk wel. De vrijheid die je neemt, de deskundigheid in het vastleggen van de natuur, het combineren van foto's geeft een geweldig resultaat. Het is elke keer weer genieten! Vriendelijke groet Ada


vrijdag, 19 augustus 2022
Piet Nicolaas: Genieten

Het blijft iedere keer weer genieten van al het prachtige werk van je. Ik probeer zelf af en toe ook dingen uit, soms met leuk resultaat, maar het valt niet mee de juiste balans in de foto te krijgen.


vrijdag, 19 augustus 2022
Wim: Hollandse meesters

Beste Nel, Je presentatie voor het jaarprogramma Grip op Groei doet mij denken aan Hollandse meesters, spelen met licht, kleuren en vormen. Inderdaad, je maakt hiermee foto's zoals jij die ziet en creëert. Dit inspireert mij erg om met deze techniek van meervoudige belichting aan de slag te gaan. Dank je wel voor het delen van je gedachten en beelden. Vriendelijke groet, Wim.


vrijdag, 19 augustus 2022
Marga Ronhaar: Bergen dicht bij huis.

Bergen dicht bij huis, hier laat je zien wat voor mogelijkheid één foto heeft, en dan als je er mee gaat spelen, spectaculaire veranderingen ga je zien in die ene foto. Creativiteit volop, dank je wel Nel voor het delen. Hartelijke groet Marga Ronhaar.


vrijdag, 19 augustus 2022
Anniek: Fantastisch

Wauw, wat een prachtige beelden. Ik ben helemaal betoverd door jouw werk. Ik kan niet bevatten wat dit met mijn hersens doet, heel bijzonder! Lieve groet, Anniek


vrijdag, 19 augustus 2022
Doreen Elsevier: Fotograferen is (een) kunst.

Hallo Nel, afgelopen woensdag volgde ik in Veldhoven een lezing van Andrea Gulickx en die haalde jou ook even aan en ben ik je op gaan zoeken. Pure kunst maken jullie van de fotografie. Het plezier spat er vanaf en jullie zijn een grote inspiratie bron voor me. Jullie voorbeelden helpen me een eigen handschrift te creëren. Hartelijk dank voor alles wat je deelt. Groeten, Doreen.


vrijdag, 19 augustus 2022
Jeroen Hoogakker: je laatste nieuwsbrief

Prachtig werk weer Nel! Bijzonder inspirerend! dank! met vr gr Jeroen Hoogakker


vrijdag, 19 augustus 2022
irma de lange: beste wensen

Altijd weer blij een nieuwsbrief te ontvangen met jouw prachtige inspirerende foto's. Bedankt hiervoor. Op naar een nieuw jaar. Gelukkig kunnen we ondanks de beperkingen gewoon lekker het veld in. Ook voor komend jaar de beste wensen en veel fotografie plezier.


vrijdag, 19 augustus 2022
Riet Pijnappels: compliment

Beste Nel, ik wil je graag bedanken voor het toezenden van je nieuwsbrieven. Iedere keer weer raak ik onder de indruk van je prachtige en inspirerende werk! Je hebt inmiddels een portfolio waar je trots op mag zijn, een kunstenaar waardig. Heel fijn dat wij mogen meegenieten! Hartelijke groeten, Riet


vrijdag, 19 augustus 2022
Ina: Abstract

Nel, jullie ook de beste wensen en dat we volgend jaar maar weer lekker het veld in kunnen! Verder een compliment voor je foto Abstract, geweldig vind ik hem, zoveel te zien en toch een rustige foto.


vrijdag, 19 augustus 2022
Gonda van Wijk: Kerst

Dank je wel Nel voor de nieuwsbrieven van 2021. Kijk er altijd naar uit en ben dan nieuwsgierig wat voor prachtige foto’s erbij zijn gekomen. Voor jou ook Fijne Feestdagen en een gezond 2022.
Vr.Gr. Gonda van Wijk


vrijdag, 19 augustus 2022
Wim Jenniskens: foto's op jouw site en bij 1x.com

Goeie dag. Van jouw fotografie kan ik steeds weer genieten. Je brengt er met PS toevoeging een prachtige sfeer in. Klasse!!! Keep going on. Wim


vrijdag, 19 augustus 2022
Wilma Smits: Digitale presentatie

Dag Nel Talen, Gisteravond bij de clubavond van de VNF Kampen jouw digitale presentatie mogen zien. Ben diep onder de indruk, zo prachtig. Superbeelden, prachtige muziek en je verhaal erbij. Complimenten. Welke muziek hoorden we? Blijf je graag volgen via je nieuwsbrief. Dankjewel.


vrijdag, 19 augustus 2022
Nelleke: Dromerig

Hoi Nel, wat een prachtige plaat van de Wilg, het is weer genieten van je foto.


vrijdag, 19 augustus 2022
Tom en Kitty Janssen: Leren!

Hallo Nel, Wij worden erg geinspireerd door jouw schilderachtige foto's. Geef je wel eens een workshop? We zouden het prachtig vinden om meer over je werkwijze te leren. Groet, Kitty en Tom


vrijdag, 19 augustus 2022
Marga Ronhaar: Verwondering

Ha Nel weer je website bekeken, blijf mij verwonderen over je foto's en dank voor de uitleg over de technieken die je gebruikt. Blijft fascinerend en inspirerend maar o zo moeilijk. Groet van mij, Marga Ronhaar.


vrijdag, 19 augustus 2022
Ria Groot Zevert : Beelden

Prachtig, sprookjesachtige beelden!! Gr Ria


vrijdag, 19 augustus 2022
Aimé de Clercq : Recente foto's

Telkens weer prachtige foto's, ik blijf er naar kijken, en genieten


vrijdag, 19 augustus 2022
Greetje : Nieuwe foto's

Hoi Nel, Ik heb weer met bewondering naar je laatste werk gekeken. Fantastisch, wat een mooie resultaten! Dit is zeer inspirerend en omdat je ook enige uitleg geeft hoe het een en ander is tot stand gekomen is dit een goede motivatie om wat meer met de camera te experimenteren.


vrijdag, 19 augustus 2022
Leidy Rijckaert de Boer: Inspiratie

Dag Nel, Ik volg je nu een poosje (kreeg de tip van fotograaf Marion Keijzer) en ik ben enorm onder de indruk van jouw enorm creatieve manier van fotograferen. Zo word ik telkens weer aangezet tot het experimenteren met allerlei technieken. Hartelijk dank dat je je bijzondere foto's met ons wilt delen. En vooral ook voor je rubriek: Foto uitgelicht. Hartelijke groeten, Leidy


donderdag, 18 augustus 2022

Voeg een bericht toe

Captcha Afbeelding